Vitaliteit werkt! Van preventief medisch onderzoek tot Vitaliteitsscan en van vitale leefstijlworkshop tot inspirerende kookworkshops

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven
Vitaliteit, een begrip waar je als bedrijf niet meer omheen kunt tegenwoordig. Maar hoe maakt je jouw bedrijf en jouw medewerkers blijvend vitaal? Hoe voorkom je dat het geen eenmalige investering wordt zonder blijvend resultaat? Vitaliteits Factory is er om je juist daarbij te helpen!

Vitaliteit op de werkvloer!
Maak nu kennis met het unieke recept voor meer werkplezier, energie en focus bij jouw organisatie. Niet tijdelijk, maar blijvend! Wij maken van theorie dagelijkse praktijk, zodat elke medewerker het allerbeste uit zichzelf gaat halen.

Hét unieke van ons recept is onder andere de inzet van vitale ambassadeurs! Vitaliteits Factory is er voor zowel bedrijven die net starten met vitaliteitsbeleid en de meer ervaren ondernemingen op dat gebied.

Wij bieden de juiste inventarisatie-opties, advies, interactieve programma’s en workshops.

Vitaliteit werkt werkwijze!

Met de juiste ingrediënten naar een vitale organisatie met vitale medewerkers!

Vitaliteits Factory heeft al honderden mensen mogen helpen op weg naar een gezonder leven. En één ding wat we hieruit hebben concluderen is dat een gezond voedingspatroon de basis is voor een vitaal leven.

Integrale aanpak
En eigenlijk weten we het allemaal. Wanneer je gezond eet voel je je beter. Maar waarom kiest niet iedereen hiervoor terwijl goed eten dé brandstof is voor ons lichaam? Vitaliteits Factory kiest daarom voor een integrale aanpak waarbij de keuze maken voor een gezond voedingspatroon alle aandacht krijgt. Want als jouw medewerkers kiezen voor een gezond voedingspatroon dan is dat uiteindelijk en soms direct al een enorme winst voor de organisatie. Een gezond voedingspatroon zorgt namelijk voor meer energie, een bewezen lager ziekteverzuim, betere concentratie en meer werkplezier.

Hoofd, Hart, Lijf, Missie, Actie
Als het voor jouw medewerker lastig is om hier de juiste keuzes in te maken dan zijn er vaak achterliggende redenen. Daarom kiezen we voor de integrale aanpak met respect voor de 5 dimensies, Hoofd, Hart, Lijf, Missie en Actie.

Deze aanpak betekent maatwerk voor elke medewerker en zorgt hierdoor voor een permanente verandering met blijvende impact! Elke medewerker pakt zijn eigen regie en verantwoordelijkheid op.

Vitaliteit op de werkvloer