Over Vitaliteits Factory

Het is onze missie om medewerkers bij Nederlandse bedrijven bewustwording  en inzicht te geven dat zij zélf voor een heel belangrijk deel aan de basis staan van hun eigen gezondheid. Eigen regie, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn essentiële kernwaarden voor Vitaliteits Factory.

Eigen regie, energie en werkplezier zijn volgens Vitaliteits Factory belangrijke elementen om vitaal te kunnen zijn. Door uw medewerkers  bewustwording te geven op de invloed van eigen regie op zijn of haar gezondheid zijn de eerste stappen naar vitaliteit gezet. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat veel medewerkers regelmatig een gebrek aan voldoende energie hebben. Dit heeft grotendeels  te maken met het nemen van verkeerde voedingskeuzes. Wij zorgen ervoor met onze gespecialiseerde kennis dat uw medewerker weer energiek de werkvloer op gaat. Energieke medewerkers die zelf aan het roer staan creëren met elkaar plezier op een gezonde werkvloer!

De afgelopen jaren is Vitaliteits Factory veelal in-company aan het werk geweest. Dit is erg succesvol gebleken, getuige de talrijke gegunde trajecten die hieruit volgden.

 

Wij leiden ambassadeurs op in de organisatie  zodat de vitaliteit in de organisatie duurzaam blijft. Met name in de productie-, overheids- en logistieke sector hebben wij al vele organisaties van klein tot groot vitaler mogen maken.

De voldoening die wij ervaren door met ons advies en training structureel bij te kunnen dragen aan de levensvreugde en gezondheid van andere mensen is onze sterkste motivator bij alles wat we ondernemen.

Wij werken met een vaste kern van medewerkers met wie wij onze kennis op het gebied van vitaliteit, leefstijl, voeding en sport beschikbaar maken voor iedereen. Daarnaast wordt, indien gewenst, extra verdieping gegeven met specialistische collega’s die allemaal in de eerste plaats professional zijn op het gebied van leefstijl & vitaliteit.