Maak kennis met

Krista

Leefstijlcoach, natuurvoedingskundige en ondernemer

Vitaliteits Factory heb ik opgericht met een missie. Er zijn twee zaken die sinds een aantal jaar enorm belangrijk zijn geworden in mijn leven en dat is aan de ene kant mijn persoonlijke ontwikkeling en aan de andere kant ook de regie en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven.

Dit heeft mij zoveel gebracht, je persoonlijk blijven ontwikkelen, dat gun ik iedereen. Ik vind het zonde als mensen het gevoel hebben dat het leven ze overkomt. Maar je moet soms eerst weten wat er in je eigen leven “factory” gebeurt om te weten wat je kunt veranderen. Daar werk ik graag aan met mensen. Ik maak mensen bewust van de invloed die ze zelf hebben op hun vitaliteit, gezondheid en (werk)plezier.

Mijn HBO-opleiding Food&Business, de opleiding Natuurvoedingskundige en de opleiding tot Leefstijlcoach & trainer hebben mij de juiste kennis gebracht, maar mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik enorme waarde kan toevoegen aan mijn coaching en training.

Linkedin

Brenda

Intermittent Leefstijlcoach en ondernemer

Als oprichter van Greenyourself heeft Brenda een concept ontwikkeld waarmee mensen op een makkelijke manier veel en veel meer groente kunnen gaan eten. Het is een belangrijke stap op weg naar ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Naast ondernemer is Brenda ook Intermittent Leefstijlcoach. Een Intermittent Leefstijlcoach begeleidt mensen met specifieke Intermittent Leefstijl interventies waaronder Intermittent Vasten. Het programma is wetenschappelijk onderbouwd en werkt preventief, beschermend en genezend. Het programma verhoogt de immuniteit en werkt als een succesvol ‘vaccin’ tegen het moderne leven. Lees meer over Brenda op www.greenyourself.nl.

Merel

Mindhacker en ademcoach

De allergrootste eyeopener die ik kreeg, is dat je grip kunt krijgen op je gedachten en emoties. Wát een verrijking. Ik zie dat, samen met ademwerk, als de krachtigste manier om jezelf te versterken. De rust, ruimte en vrijheid die deze combinatie oplevert, wow! Dat gun ik iedereen.

Ik ga ‘aan’ van échte gesprekken voeren, andere perspectieven en nieuwe ervaringen bieden. Meer bewustzijn en vrijheid creëren. Mensen zien groeien. Met 10 jaar journalistieke ervaring ben ik getraind om snel tot de kern te komen. Analyseren en verbanden leggen is mijn tweede natuur.

Maar uit ervaring weet ik: je kunt alles rationeel prima op een rijtje hebben en toch steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Om duurzaam te kunnen veranderen is een goed contact met je lichaam essentieel. Dan voel je wat waar is voor jou. Ademwerk verbindt je koppie met je lijf.

Ik heb diverse (adem)coachopleidingen en ACT-trainingen afgerond, ik mag mezelf NLP Master Practitioner noemen en blijf permanent bijscholen en me verder verdiepen.

Edwin Bas

Ondernemer, consultant, natuurliefhebber, eigenaar van Phibase B.V. en mede-eigenaar van Allfit.nl B.V.

Als wetenschappelijk- en beleidsadviseur ben ik verbonden aan de Vitaliteitsfactory. Tijdens mijn lange, deels internationale, loopbaan in de farmaceutische sector en voor een marktonderzoeksbureau heb ik uitgebreide ervaring opgedaan, ook in de reguliere zorg. Het heeft tot de ontwikkeling geleid dat ik er recent voor heb gekozen het thema gezondheid nu vanaf ‘de andere kant’ te willen benaderen. Ik ben mede-eigenaar geworden van Allfit.nl en heb voor Allfit een opleiding geschreven tot ‘vitaliteitscoach’. Deze opleiding is geaccrediteerd door KTNO (kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidingen). Voor Allfit leid ik nu vitaliteitscoaches en leefstijlcoaches op. Ik heb daarvoor zelf de Master OERsterk coach opleiding gevolgd en ben BSc in de biochemie.

Ik inspireer en motiveer mensen graag om een positief en gezond leven te leiden en optimale keuzes te maken daar waar het kan. Ik doe dit vanuit mijn passie en bewondering voor de natuur en de verbondenheid van de mens hiermee. Ik heb vanuit mijn biochemische achtergrond een passie voor de werkingsmechanismen van voeding en fytotherapieën. Ik help mensen met gezondheidsklachten vitaler te leven en gezonder te eten. Ik geef advies op het gebied van voeding, leefstijl en supplementen. De supplementen van Allfit hebben we samengesteld op basis van de laatste inzichten uit de orthomoleculaire voedingswetenschap met gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong. Onze supplementen zijn GMO vrij en zorgvuldig samengesteld om de hoogste biologische beschikbaarheid en beste opneembaarheid te garanderen.

Voor het vitaliteitsadvies maak ik gebruik van de Allfit Vitality Analyzer (bio-resonantie meter) waarmee een persoonlijke vitaliteitsscan gemaakt wordt die in enkele minuten de vitaliteit in kaart brengt en toont waar in het lichaam een disbalans of een tekort is, bijvoorbeeld op het gebied van vitaminen en/of mineralen. Ik stel vervolgens een persoonlijk behandelplan samen zodat mensen beter grip krijgen op de eigen gezondheid.

+31-653101635
edwinbas@phibase.nl
edwin@allfit.nl