Maak kennis met

Krista

Leefstijlcoach, natuurvoedingskundige en ondernemer

Vitaliteits Factory heb ik opgericht met een missie. Er zijn twee zaken die sinds een aantal jaar enorm belangrijk zijn geworden in mijn leven en dat is aan de ene kant mijn persoonlijke ontwikkeling en aan de andere kant ook de regie en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven.

Dit heeft mij zoveel gebracht, je persoonlijk blijven ontwikkelen, dat gun ik iedereen. Ik vind het zonde als mensen het gevoel hebben dat het leven ze overkomt. Maar je moet soms eerst weten wat er in je eigen leven “factory” gebeurt om te weten wat je kunt veranderen. Daar werk ik graag aan met mensen. Ik maak mensen bewust van de invloed die ze zelf hebben op hun vitaliteit, gezondheid en (werk)plezier.

Mijn HBO-opleiding Food&Business, de opleiding Natuurvoedingskundige en de opleiding tot Leefstijlcoach & trainer hebben mij de juiste kennis gebracht, maar mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik enorme waarde kan toevoegen aan mijn coaching en training.

Linkedin

Lieke

 Vitaliteitscoach en ondernemer

Mijn naam is Lieke van Horen en ik woon in Zwolle. Ik ben 42 jaar en ben eigenaar van Mayou. Mayou is afgeleid van Maju, Maju betekent “stap vooruit”.

De visie van Mayou is: stappen vooruit zetten voor jou/you.  Mijn missie is om mensen te begeleiden die ook hun eigen stappen vooruit willen zetten. Door mijn eigen ervaringen kan ik begrijpen waar mensen doorheen gaan in hun zoektocht naar hoe ze willen leven.

Ik heb als coach ervaring in het geven van individuele begeleiding, trainingen en webinars. Samen met mijn brede kennis en intuïtief vermogen begeleid ik mensen in persoonlijke groei, ontwikkeling en bewustwording.

Ik heb een grote interesse en liefde voor hoe de mens denkt, voelt en handelt. Ik kom snel tot de kern en heb de mogelijkheid om kwaliteiten en krachten uit de mens naar voren te halen, zodat mensen die bewust kunnen gaan gebruiken op eigen wijze. https://mayou.nu/

Merel

Mindhacker en ademcoach

De allergrootste eyeopener die ik kreeg, is dat je grip kunt krijgen op je gedachten en emoties. Wát een verrijking. Ik zie dat, samen met ademwerk, als de krachtigste manier om jezelf te versterken. De rust, ruimte en vrijheid die deze combinatie oplevert, wow! Dat gun ik iedereen.

Ik ga ‘aan’ van échte gesprekken voeren, andere perspectieven en nieuwe ervaringen bieden. Meer bewustzijn en vrijheid creëren. Mensen zien groeien. Met 10 jaar journalistieke ervaring ben ik getraind om snel tot de kern te komen. Analyseren en verbanden leggen is mijn tweede natuur.

Maar uit ervaring weet ik: je kunt alles rationeel prima op een rijtje hebben en toch steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Om duurzaam te kunnen veranderen is een goed contact met je lichaam essentieel. Dan voel je wat waar is voor jou. Ademwerk verbindt je koppie met je lijf.

Ik heb diverse (adem)coachopleidingen en ACT-trainingen afgerond, ik mag mezelf NLP Master Practitioner noemen en blijf permanent bijscholen en me verder verdiepen. https://merelscoaching.nl/

Wim-Jan

Vitaliteits- en energetisch coach

Mensen willen graag een stap vooruit doen in hun persoonlijke ontwikkeling ,maar vaak worden ze geblokkeerd. En voelen en weten ze niet wat deze blokkades zijn en waarom ze de volgende stap niet kunnen maken wat een belemmering is in het dagelijks leven!

Vaak zijn deze verborgen in het onderbewuste. Ik help delen van het onderbewuste weer bewust te maken. Ik help mensen die hiermee worstelen door middel van coaching en kan deze blokkades energetisch weghalen omdat ik werk met energie. Hierdoor gaat de energie weer stromen en gaan ze zich beter voelen om weer van het leven te kunnen genieten zoals het bedoeld is!

Ook mensen die een trauma hebben kan ik helpen met mijn behandelingen en coaching. Ik zie mezelf niet als coach of therapeut,  ik omschrijf mezelf liever als kapitein van het schip “De ontdekkingsreis”. Een mooie ontdekkingsreis is het voor mensen zeker en ik ben heel erg dankbaar dat ik het schip tijdelijk mag besturen om een koers uit te zetten naar een bestemming zodat mensen later het stuur zelf weer in handen kunnen nemen!