Maak kennis met

Krista

Leefstijlcoach, natuurvoedingskundige en ondernemer

Vitaliteits Factory heb ik opgericht met een missie. Er zijn twee zaken die sinds een aantal jaar enorm belangrijk zijn geworden in mijn leven en dat is aan de ene kant mijn persoonlijke ontwikkeling en aan de andere kant ook de regie en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven.

Dit heeft mij zoveel gebracht, je persoonlijk blijven ontwikkelen, dat gun ik iedereen. Ik vind het zonde als mensen het gevoel hebben dat het leven ze overkomt. Maar je moet soms eerst weten wat er in je eigen leven “factory” gebeurt om te weten wat je kunt veranderen. Daar werk ik graag aan met mensen. Ik maak mensen bewust van de invloed die ze zelf hebben op hun vitaliteit, gezondheid en (werk)plezier.

Mijn HBO-opleiding Food&Business, de opleiding Natuurvoedingskundige en de opleiding tot Leefstijlcoach & trainer hebben mij de juiste kennis gebracht, maar mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat ik enorme waarde kan toevoegen aan mijn coaching en training.

Linkedin

Anneloes

Vitaliteitstrainer en organisatieadviseur

Jarenlang werkte ik in het bedrijfsleven en als leidinggevende merkte ik vaak dat juist datgene wat mensen nodig hebben moeilijk is. Iemand die bruist van de energie is dol op een vitaal-programma. Degene die niet zo lekker in zijn vel zit schuwt het meestal. Voor mij is het belangrijk dat iedereen gezien wordt, dat iedere werknemer ruimte en aandacht krijgt om zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheid draagt, voor zichzelf en voor de organisatie. Pas dan is er sprake van vitaliteit.

Onze programma’s zijn er op gericht dat we kennis overdragen en beschikbaar blijven voor vragen. We zijn niet weg nadat we de laatste workshop hebben gegeven. We verlangen daarom ook een investering van de andere kant, we doen het echt samen! Wij delen graag onze expertise en kennis en vertalen dit naar leuke, concrete en leerzame sessies. Jullie leggen ons uit hoe het bij jullie werkt en hoe we optimaal resultaat kunnen halen. Liefst op alle lagen in een organisatie, iedereen op zijn eigen niveau en binnen wat haalbaar is. Maar altijd afgestemd op de doelstelling van de organisatie.

Brenda

Groendoener en ondernemer

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’ was het motto van de website die ik startte na mijn 3-jarige coachopleiding in 2013. Mijn eigen ervaring met de kracht van verse en natuurlijke voeding- opgedaan in mijn moestuin – wilde ik delen en mensen inspireren en begeleiden om gezond en puur eten als leefstijl te kiezen. Ik organiseerde workshops over vitale voeding en ontwikkelde het concept en de website Greenyourself.nl

De lekkere recepten uit de Greenyourself workshops vielen zo in de smaak dat het Greenyourself kookboek – gepubliceerd in 2019 – een logisch vervolg leek. GreenYourself brengt de kracht van natuurlijke voeding op een gemakkelijke manier dichtbij. De afstand van ‘grond tot mond’ houd ik het liefst zo kort mogelijk, zodat een maximale hoeveelheid aan smaak en vitale bouwstoffen behouden blijft.

Omdat het wennen aan een ander voedingspatroon en nieuw gedrag best lastig is, bied ik hier hulp bij. Na een voedings- en leefstijlanalyse begeleid ik je met praktische tips en een luisterend oor. Je leert zo verbeteringen door te voeren in je eetpatroon waardoor je weerstand verbetert en je je in korte tijd gezonder en energieker voelt.

Gert-Jan

Atleet en gezondheidsfreak

Mijn naam is Gert-Jan Liefers. Mijn opleiding is onder meer bedrijfskunde en strategisch gezondheidsmanagment. Daarnaast ben ik inmiddels 15 jaar gezondheids gerelateerd werkzaam in het bedrijfsleven. Een andere hele belangrijke bron van mijn ervaring is mijn achtergrond als Olympisch finalist en nationaal recordhouder op de 1500m in de atletiek. Deze combinatie maakt dat ik naast de theorie over gezondheid en gezondheid in bedrijf ook vele fysieke componenten erg goed vanuit persoonlijke ervaring kan plaatsen.

Primair hou ik mij bezig met het opzetten en uitvoeren van fysieke programma’s en clinics, bijvoorbeeld op weg naar evenementen of op weg naar algemene fysieke verbetering. Daarnaast ben ik in te huren voor presentaties over de Olympische Spelen en gezondheidsgerelateerde ontwerpen voor het bedrijfsleven. Denk bijvoorbeeld aan zitgedrag. Een belangrijke kracht van mij als persoon is de link tussen mijn ervaring in het bedrijfsleven en mijn kennis uit ervaring in sport en gezondheid. Waardoor ik naast fysieke uitdaging ook op niveau met de deelnemers kan sparren. Lees hier meer over mij.

Merel

Mindhacker en ademcoach

De allergrootste eyeopener die ik kreeg, is dat je grip kunt krijgen op je gedachten en emoties. Wát een verrijking. Ik zie dat, samen met ademwerk, als de krachtigste manier om jezelf te versterken. De rust, ruimte en vrijheid die deze combinatie oplevert, wow! Dat gun ik iedereen.

Ik ga ‘aan’ van échte gesprekken voeren, andere perspectieven en nieuwe ervaringen bieden. Meer bewustzijn en vrijheid creëren. Mensen zien groeien. Met 10 jaar journalistieke ervaring ben ik getraind om snel tot de kern te komen. Analyseren en verbanden leggen is mijn tweede natuur.

Maar uit ervaring weet ik: je kunt alles rationeel prima op een rijtje hebben en toch steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Om duurzaam te kunnen veranderen is een goed contact met je lichaam essentieel. Dan voel je wat waar is voor jou. Ademwerk verbindt je koppie met je lijf.

Ik heb diverse (adem)coachopleidingen en ACT-trainingen afgerond, ik mag mezelf NLP Master Practitioner noemen en blijf permanent bijscholen en me verder verdiepen.