Inspirerende kookworkshops voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen

 

Wil je een leuk teamuitje organiseren of invulling geven aan een event met het thema duurzame inzetbaarheid? En net iets meer dan alleen maar een kookworkshop? Vitaliteits Factory heeft gevarieerde, leuke én leerzame kookworkshops die speciaal ontwikkeld zijn om met collega’s, managementteams of deelnemers van een retraite te koken en te leren!

Kookworkshops
De praktijk laat namelijk zien dat samen koken een prachtige manier is om elkaar beter te leren kennen als team, om samen te werken en ook nog eens om praktische gezondheidstips op te doen. En het fijne, de kookworkshops zijn ook online te volgen!

Gezond koken met collega’s
Door onze jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven en (semi)overheid in combinatie met veel kennis over voeding en koken, weet Vitaliteits Factory altijd een boeiend evenement neer te zetten, speciaal gericht op de deelnemers. Iets waar mensen het nog lang over zullen hebben, met positieve herinneringen.

 

Kookworkshops op kantoor
De kookworkshops kunnen worden gevolgd op eigen locaties, zoals bijvoorbeeld in de bedrijfskantine of het huisje waar de retraite wordt gegeven. Maar ook andere locaties behoren tot de mogelijkheden. In de omgeving van Amersfoort, Alkmaar, Soest, Zwolle, Leusden, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Harderwijk en hebben wij de beschikking over prachtige kookruimtes. Afhankelijk van het aantal personen kunnen we overleggen wat mogelijk is.

Ervaringen inspirerende kookworkshops