Kookworkshops

Vitaliteits Factory heeft vier gevarieerde, leuke én leerzame kookworkshops ontwikkeld. Misschien niet het eerste waar u aan denkt om te organiseren voor uw werknemers. De praktijk laat echter zien dat  samen koken een prachtige manier is om elkaar beter te leren kennen als team, om samen te werken en ook nog eens om praktische gezondheidstips op te doen. En het fijne, de kookworkshops zijn nu ook online te volgen voor uw medewerkers!

Kijk, met jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven en (semi)overheid in combinatie met een diepgaand intakegesprek weet Vitaliteits Factory altijd een boeiend evenement neer te zetten, speciaal gericht op uw bedrijf. Iets waar uw mensen het nog lang over zullen hebben, met positieve herinneringen. En natuurlijk is er ruimschoots de mogelijkheid om vervolgopleidingen te doen voor nog meer verdieping in de wereld van het gezonde koken.

De kookworkshops kunnen worden gevolgd op eigen locaties, zoals bijvoorbeeld in de bedrijfskantine. Ook andere locaties behoren tot de mogelijkheden.  In de omgeving van Amersfoort, Soest, Zwolle, Harderwijk en Alkmaar hebben wij de beschikking over prachtige kookruimtes. Afhankelijk van het aantal personen kunnen we overleggen wat mogelijk is.