Grip op je eetgedrag

Vitale leefstijlworkshop Grip op je eetgedragDe vitale leefstijlworkshop ‘Grip op je eetgedrag’ is voor medewerkers die graag het eetgedrag willen veranderen,  en door de bomen het bos niet meer zien in voedingsland. En ook voor degene die het zat zijn om zichzelf elke keer weer te verliezen in een nieuwe voedingshype of dieet. Jouw medewerker krijgt namelijk tijdens deze interactieve workshop inzicht in een gezonde leefstijl en welke aspecten daarbij horen.

Vaak weten we best wel wat gezonde voeding is. En ook vinden we onze gezondheid belangrijk genoeg om er rekening mee te houden. Groente, fruit, voldoende bewegen… het klinkt allemaal zo bekend en vertrouwd. En toch…. lukt het vaak onvoldoende om écht goed voor onszelf te zorgen, om ons lichaam te geven wat het nodig heeft. Hoe komt dat?

Bij deze interactieve workshop gaan we in op hoe gedrag tot stand komt. En waardoor het voor jouw medewerker zo moeilijk is om zich echt aan gezonde voornemens te houden. Ook krijgen ze slimme tips hoe ze zichzelf op een makkelijke manier gezondere keuzes kunnen aanleren. Kortom, na het volgen van deze workshop weet jouw medewerker precies hoe het nu écht zit én wat ze kunnen doen om het eetgedrag succesvol in lijn te brengen met zijn of haar gezondheidswens. Daarnaast nemen ze een aantal persoonlijke ‘tools’ mee naar huis die structureel gaan helpen om het gedrag te doorbreken wat ze tot nu zo moeilijk vonden.

Verwachting en resultaat na deze workshop:

  • Zijn jouw medewerkers op de hoogte wat een gezonde leefstijl is
  • Weten ze van de zin en onzin van voedingshypes en diëten
  • Hebben ze inzicht in het eigen voedingspatroon
  • Weten ze hoe ze gemakkelijk gezonde keuzes kunnen maken
  • Gaan ze de werkvloer op met een aantal persoonlijke tools
  • Kunnen ze een eerste eenvoudige stap maken naar een gezond eetgedrag!

Tijdsduur: 1,5-2 uur
Jouw investering is € 595,- per workshop of per cyclus van 3 workshops € 1650,- (keuze is mogelijk uit alle workshops)
Exclusief B.T.W en reiskostenvergoeding

Wil je óók jouw medewerkers motiveren om structureel de juiste voedingskeuzes te maken en een gezonde leefstijl aan te nemen?