Happy mood, happy food

Happy Mood Happy Food….Wat wij dagelijks eten heeft invloed op je gemoedstoestand. De relatie tussen stress en voeding is belangrijk om te weten. Als je te veel suiker nuttigt is dat namelijk niet alleen slecht voor je gebit en gewicht! Slechte voeding komt kort gezegd je humeur niet altijd ten goede.

En de volgende situatie is ook waar: het is zelfs zo dat je ook bewust bepaalde voeding kunt nuttigen om je juist beter te voelen. Om helderder te denken. Je leert eveneens welke stoffen en voeding zorgen voor een optimale concentratie (en welke zorgen voor een enorme dip en slechtere focus op de werkplek).

Het is in stressvolle periode raadzaam om goed op je voeding te letten. Zo kun je bepaalde voeding beter laten staan en blijkt het dat andere stoffen een goede nachtrust bevorderen. Dit alles leer je tijdens deze workshop en je leert direct praktische vaardigheden hoe je met voeding beter stress de baas kunt!

Verwachting en resultaat na deze workshop:

  • De medewerker weet welke voeding een slechte invloed heeft op de gemoedstoestand
  • De medewerker leert steeds meer goed in te schatten welke voeding een positieve invloed heeft op gedrag en emoties
  • Medewerkers zullen met de opgedane kennis inzien dat zij een grote invloed hebben op de veiligheid en gezondheid van zichzelf en die van anderen
  • Er zal bij stress eerder gekozen worden voor gezondere voeding met de opgedane kennis

Tijdsduur: 1,5-2 uur
De investering is € 595,- per workshop of per cyclus van 3 workshops € 1650,- (keuze is mogelijk uit alle workshops)
Exclusief B.T.W en reiskostenvergoeding

Wil je óók tot de meest mentaal-gezonde bedrijven van Nederland behoren?