Nieuw: online kookworkshop

Online Kookworkshop…Krijg inspiratie en kennis over gezond eten vanuit huis!

Met een online kookworkshop krijgt uw medewerker inspiratie en kennis over gezond eten vanuit huis! Wist u dat de gemiddelde Nederlander slechts een basis heeft van 9 gerechten die altijd worden gekookt? Een kwart hiervan serveert zelfs de maaltijden op dezelfde dag! Gezond eten doe je onder andere door gevarieerd te eten en juist die variatie ontbreekt vaak in het huidige voedingspatroon. Meer inspiratie in de keuken kunnen we dus goed gebruiken. En wat is er nu leuker dan die inspiratie en kennis op te doen in je eigen keuken!

Gezonde kookworkshops nu ook online te volgen!
Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het geven van kookworkshops aan zowel particulieren als bedrijven. De kookworkshops zijn nu ook online te volgen! Wel zo gemakkelijk, hiermee bereikt u in één keer een grote groep medewerkers. Tijdens de kookworkshops kunnen we ons richten op zowel een vitaal ontbijt, lunch of diner. Ook kunnen de kookworkshops als drieluik gevolgd worden. Daarnaast zijn ook onze workshops “haal meer energie uit je voeding”, “eet je fit” of “no waste, koken met restjes” erg leuk om te volgen.

Hoe werkt het?
We bepalen samen het tijdstip waarop online de kookworkshop voor uw medewerkers is te volgen. Uw medewerkers melden zich vooraf aan en ontvangen een link waarmee ze kunnen inloggen in Microsoft Teams. Tevens ontvangen ze een boodschappenlijstje zodat ze vooraf de ingrediënten kunnen aanschaffen. Tijdens de kookworkshop leren ze meer over vitaliteit en voeding door middel van de kennis die wij delen. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Lekker interactief dus!

Vitaliteitsweek
Gaat u binnenkort een vitaliteitsweek organiseren? Of wilt u uw vitaliteitsbeleid op een leuke manier aankondigen? Dan leent een online kookworkshop zich hier uitstekend voor!
De kookworkshops worden gegeven door Krista Boots en Brenda Bas http://www.greenyourself.nl. Met veel plezier en enthousiasme zetten zij hun kennis en ervaring in voor de vitaliteit van uw medewerkers.

Investering: EUR 499,- (maximaal aantal deelnemers: 15)

Vindt u het ook belangrijk dat uw medewerkers op een leuke manier meer kennis krijgen omtrent gezonde voeding? Meld uw bedrijf aan via een e-mail naar info@vitaliteitsfactory.nl of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel dit bericht

Nieuw: online kookworkshop