Gezond eten in wisseldiensten

Leefstijlworkshop gezond eten in wisseldienstenDeze interessante vitale leefstijlworkshop gezond eten in wisseldiensten is speciaal bedoeld voor jouw medewerkers die in wisseldienst werken. Voor deze groep medewerkers is het nóg belangrijker om een gezonde leefstijl aan te houden! Zij hebben namelijk meer dan andere medewerkers een zware extra fysieke belasting door de wisselende werktijden. Het orgaan wat betreft de energiehuishouding, de lever, wordt onder andere extra belast!

Door deze medewerkers te leren wat de positieve effecten zijn van een gezond voedingspatroon/ leefstijlpatroon in wisseldiensten kunnen ze dit zowel thuis als op het werk gemakkelijk toepassen. Hierdoor ook meer vitaliteit op de werkvloer!

Door het aanbieden van deze vitale leefstijlworkshop aan jouw medewerkers laat je zien dat je aandacht hebt voor de gezondheid van jouw medewerker maar bovenal ook voor hun veiligheid.

Verwachting en resultaat na de workshop:

  • Personeel beschikt na afloop over handvatten om de juiste keuzes te maken in de bedrijfskantine en daarbuiten
  • Verbeterde fysieke en mentale toestand om succesvol wisseldiensten uit te voeren
  • Medewerkers zijn op de hoogte van de effecten van suiker en koolhydraten tijdens hun werk
  • Algemene prestatieverhoging bij jouw medewerkers
  • Algemene gezondheidsverbetering: medewerkers zullen beter in hun vel zitten
  • Verlaging van het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf
  • Acceptatie van gezonde voeding, zowel thuis als in de bedrijfskantine

Tijdsduur: 1,5-2 uur
Jouw investering is € 595,- per vitale leefstijlworkshop of per cyclus van 3 workshops € 1650,- (keuze is mogelijk uit alle workshops)
Exclusief B.T.W en reiskostenvergoeding

Wil je er óók de zeker van zijn dat jouw werknemers beschikken over de juiste informatie om verantwoorde voedingskeuzes te maken bij onregelmatige werktijden en extra werkbelasting?