Persoonlijk 'Vitaliteit werkt!' programma voor uw medewerker

“Vitaliteit werkt’. U wilt graag dat uw medewerkers gezond zijn, met plezier naar hun werk gaan en vol energie zitten maar de werkelijkheid is soms anders. Uw medewerker blijkt namelijk regelmatig ziek, geeft de indruk het niet altijd naar zijn zin te hebben en de energie is ook ver te zoeken. Kortom u zou graag zien dat uw medewerker weer vitaler naar zijn werk gaat maar u weet niet zo goed wat te doen. Wat kan in dat geval het programma ‘Vitaliteit werkt!’ bieden aan uw medewerkers.

Het programma ‘Vitaliteit werkt!’ is een individueel programma waarin uw medewerker zes maanden met een persoonlijk vitaliteitsplan aan de slag gaat. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.

Het traject wordt gestart met een kennismakingsgesprek. Belangrijk is de klik met de coach. Wanneer deze klik er is wordt er gestart met een Leefstijl en Vitaliteitsanalyse. Dit is het startpunt van het traject. Aan de hand van de Leefstijl en Vitaliteitsanalyse bepalen we samen met de medewerker de veranderwensen en/of doelstellingen.

Tijdens dit traject wordt de medewerker online gecoacht via een webbased platform waarbij de medewerker beschikbaarheid heeft over artikelen, opdrachten, recepten, filmpjes en zijn persoonlijke coach waarmee altijd contact kan worden gezocht.

Halverwege het traject vindt er op een samen te bepalen locatie coachgesprek plaats om de voortgang van de doelstellingen en veranderwens te evalueren. Aan het einde van het traject heeft de medewerker ook nog een persoonlijk eindgesprek met de coach om de duurzaamheid en impact van het traject te waarborgen.

Na dit half jaar leeft uw medewerker gezonder, is deze vol energie en heeft meer regie over zijn eigen leven. Dit levert u een enthousiaste medewerker op, een bijkomend lager ziekteverzuim en natuurlijk het predicaat ‘goed werkgeverschap’!

Inhoud

  • Duur programma 6 maanden
  • Start traject met Integrale Vitaliteitscheck + Leefstijl en Voedingsanalyse
  • 6 maanden beschikbaarheid over persoonlijke coach via een online platform
  • 3 persoonlijke coachgesprekken gedurende het traject

Investering € 925,- per medewerker