"Her" ontdek jezelf!

Door middel van onze zintuigen merken en voelen we steeds waar we op dit moment staan. Soms is alleen in dit moment zijn best lastig in deze snelle maatschappij. De kracht ligt hem in dit moment, in het nu. Daar ben je nu en ben je op je sterkst!

Wat is dit ook alweer, hoe ontdek je voor jezelf wat het nu is en wat is voor jou hierin belangrijk.

Is dit een grens stellen in een situatie of is het net even een grens overgaan om verder te komen in je ontwikkeling? Wat is dat voor jou? en hoe doe je dat? “Zijn” in dit moment in plaats van alleen maar met je gedachtes in de toekomst of in het verleden bezig te zijn. De constante gedachte stroom haalt ons uit dit moment, en de vraag is of al deze gedachtes ook nuttig zijn voor jou.

In deze workshop gaan we onze zintuigen onder de loep nemen en gaan we opnieuw en anders kijken, horen, voelen, proeven en ruiken… Hierin “her – ontdek” je jezelf weer. Alles hebben we immers al in ons, het is aan onszelf om dit zoveel mogelijk naar boven te halen en te gebruiken. Je gaat onderzoeken wat je drijft, waar jij warm van loopt, waar jij voor wil staan, wat je wil bijdragen aan de wereld en waarom.

Verwachting en resultaat na deze workshop:

  • De medewerker heeft een duidelijk beeld over zijn of haar  kwaliteiten en competenties
  • Hoe hij of zij dit het beste voor zichzelf kan inzetten in het dagelijkse leven
  • De medewerker weet waar zijn of haar grenzen liggen en de uitdagingen en hoe deze te bewaken en of aan te gaan
  • De medewerker gaat geïnspireerd en vol zelf vertrouwen weer de werkvloer op!

Tijdsduur: 3 uur

Jouw investering is € 995,- per workshop*)
Deze workshop kan worden uitgebreid met een praktische ervaring van een kookworkshop of pluk- en lunch wandelworkshop! Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op!

*) exclusief B.T.W en reiskostenvergoeding

Wilt u óók tot de meest energieke bedrijven van Nederland behoren?