Groepsprogramma 'Vitaliteit werkt!' voor uw medewerkers

Het groepsprogramma ‘Vitaliteit werkt!’ is geschikt voor groepen medewerkers (12) die graag gezonder willen leven, meer energie willen ervaren en beter om willen leren gaan met stress.

Dit programma heeft een duur van zes maanden waarbij alle medewerkers individueel aan de slag gaan met hun persoonlijke veranderwens of doelstelling. Als vertrekpunt wordt ook hier de Leefstijl- en Vitaliteits analyse genomen. De voortgang van de persoonlijke veranderwens of doelstelling wordt via een online coachgesprek geëvalueerd. Daarnaast volgen ze twee workshops/groepssessies waarbij het thema ‘Vitaliteit werkt!’ centraal staat.

Dit programma is mogelijk aan te vullen met een online module waarbij de medewerker gedurende het hele traject de beschikbaarheid heeft over een online platform met recepten, opdrachten en een persoonlijke coach.

Inhoud groepsprogramma

  • Duur programma 6 maanden
  • Start traject met Integrale Vitaliteitscheck +Leefstijl- en Voedingsanalyse
  • 2 workshops ‘Vitaliteit werkt!’
  • 2 online coachgesprekken

Investering € 399,- per medewerker

Optioneel: Gedurende de gehele periode de beschikbaarheid over een online platform met opdrachten, recepten en een coach. Investering in dat geval: € 749,- per medewerker.

Optioneel: Dit programma is aan te vullen met extra Vitale Leefstijl Workshops. Investering in dat geval: € 495,- per workshop (met 12 medewerkers)