Vitaliteit werkt werkwijze!

Met de juiste ingrediënten naar een vitale organisatie

Vitaliteits Factory heeft al honderden mensen mogen helpen op weg naar een gezonder leven. En één ding wat we hieruit hebben concluderen is dat een gezond voedingspatroon de basis is voor een vitaal leven.

Integrale aanpak
En eigenlijk weten we het allemaal. Wanneer je gezond eet voel je je beter. Maar waarom kiest niet iedereen hiervoor terwijl goed eten dé brandstof is voor ons lichaam? Vitaliteits Factory kiest daarom voor een integrale aanpak waarbij de keuze maken voor een gezond voedingspatroon alle aandacht krijgt. Want als uw medewerkers kiezen voor een gezond voedingspatroon dan is dat uiteindelijk en soms direct al een enorme winst voor de organisatie. Een gezond voedingspatroon zorgt namelijk voor meer energie, een bewezen lager ziekteverzuim, betere concentratie en meer werkplezier.

Hoofd, Hart, Lijf, Missie, Actie
Als het voor uw medewerker lastig is om hier de juiste keuzes in te maken dan zijn er vaak achterliggende redenen. Daarom kiezen we voor de integrale aanpak met respect voor de 5 dimensies, Hoofd, Hart, Lijf, Missie en Actie.

Deze aanpak betekent maatwerk voor elke medewerker en zorgt hierdoor voor een permanente verandering met blijvende impact! Elke medewerker pakt zijn eigen regie en verantwoordelijkheid op.