Opleiding gezondheidsmedewerker

Waarom een gezondheidsmedewerker?

U leest tegenwoordig veel over leefstijl en vitaliteit. Als bedrijf weet u dat u hier ‘iets mee moet’. Maar waar begint u als organisatie? Om die vraag te beantwoorden is het belangrijk te onderkennen dat een gezonde leefstijl van medewerkers leidt tot minder verzuim, betere concentratie, een prettigere werksfeer en minder klachten.

Daarom hebben wij speciaal voor individuele medewerkers en beleidsmakers in organisaties die geconfronteerd worden met dit belangrijke onderwerp een passende training gemaakt. Hierin komen alle facetten rondom leefstijl van mensen aan bod. Er is met nadruk gezorgd voor een praktische insteek, waarbij op een overzichtelijke wijze instrumenten, methodes en handvatten worden aangereikt om resultaten te kunnen borgen.

Zo kan er na afloop van de lessen eenvoudig, passend en structureel de eerste stap worden gezet voor uzelf en voor uw collega’s. Met als doel het creëren van een gezondere werk-kring en natuurlijk een tevreden én gemotiveerde organisatie!

Voor wie?

Deze opleiding is zeer geschikt voor professionals die gestructureerd invulling willen geven aan beleid binnen hun organisatie, gericht op leefstijl, voeding, bewegen en herstel. Personen in organisaties die vanwege hun rol (bijvoorbeeld leidinggevende of HR medewerker) meer willen weten en begrijpen over de impact van leefstijlgerelateerde keuzes voor zichzelf. En hoe vervolgens anderen in beweging te krijgen.

Wat levert dat op?

  • Ambassadeurs in de organisatie
  • Kennis van leefstijl
  • Duurzame verandering
  • Gezonde werkomgeving
  • Resultaat verzekerd
Aanmelden

De Vitaliteits Factory zet de lijnen voor u uit!

Start
23 sept 2020
1-daagse opleiding Gezondheidsmedewerker

Zet de eerste stap in één dag naar een gezonde leefstijl voor uw organisatie.

Lees verder
Start
15 sept 2020
3-daagse opleiding Gezondheidsmedewerker

Kom in beweging door zelf van alles te weten te komen over een gezonde leefstijl en leer dit in te zetten voor uw werkomgeving.

Lees verder

Ervaringen