VitaalBox A 49,50

Een vitale box ter ondersteuning van de vitaliteit van uw medewerker. Deze box bevat 6 vitale producten inclusief een Integrale Vitaliteitscheck + Leefstijl en Voedingsanalyse.

Deze VitaalBox is een uniek cadeau voor uw medewerker. Deze VitaalBox heeft tot doel uw medewerker te ondersteunen met vitaliteit, zeker in dit buitengewone tijdperk. Een tijd waarin we ons aanpassen aan omstandigheden die ons dwingen om vanuit het #blijfthuis principe te leven en te werken.

Met deze VitaalBox wordt uw medewerker meegenomen met de inhoud van deze box die is gebaseerd op volgende dimensies hoofd, hart, lijf, missie en actie.

Hoofd: Om (werk)stress het hoofd te kunnen bieden, is het belangrijk om nieuwe dingen te leren. In de box bevinden zich producten die dat stimuleren. Geheid dat uw medewerker gemakkelijk zijn of haar hoofd even leeg kan maken.

Hart: Empathie is een belangrijke manier om weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Ook als deze anderen wat meer op afstand staan. Uw medewerker krijgt de gelegenheid om dit te doen met deze VitaalBox. Dat geeft een goed gevoel.

Lijf: Beweging is in deze tijd minder vanzelfsprekend. Daarom hebben we voor uw medewerker een hulpmiddel bijgesloten die dat activeert. De energie gaat weer toenemen doordat bloed beter circuleert.

Missie:
Op het moment dat mensen op vakantie zijn of weekend hebben, gaan ze vaak nadenken over hun werk. Nu uw medewerker in een situatie verkeert waarin dat misschien ook het geval is, is het fijn als uw medewerker wat ondersteuning hierin kan krijgen. Bijgevoegd is een online Integrale Vitaliteitscheck + Leefstijl- en voedingsanalyse. Na het invullen van de check maken we samen met uw medewerker online een Plan van Aanpak.

Actie
Een leuke gadget is bijgevoegd om de pro-activiteit te stimuleren. Het biedt de mogelijkheid om vitaler door het leven te gaan.

Bonus
Als bonus is een boekje bijgevoegd om zelf dingen op te schrijven. Dagelijks schrijven doet uw medewerker beseffen dat je steeds meer beseft wat er goed is in het leven.