Online Coachtraject 'Vitaliteit werkt!'

Online Leefstijlcoaching voor medewerkers. In deze tijd is de mogelijkheid om online een coachtraject volgen niet meer weg te denken. Om dit op een goede manier aan te kunnen bieden werken we al enige tijd samen met Fitmo, hét unieke coachingsplatform voor leefstijlcoaching. Dit platform biedt via een app alle mogelijkheden die u verwacht van effectief online coachen. In deze app heeft de medewerker toegang tot allerlei artikelen, filmpjes, recepten, challenges en bovendien de gelegenheid om altijd een persoonlijke coach te raadplegen via de videobelfunctie. Veilig en efficiënt. Het voordeel van online een coachtraject is dat uw medewerker in zelf gekozen tijd met zijn of haar doelstellingen aan de slag kan.

Voor wie?
Voor alle medewerkers die vanuit preventief oogpunt aan hun leefstijl, vitaliteit en gezondheid willen werken. Maar ook voor medewerkers die een disbalans ervaren, al zijn uitgevallen of één of meerdere leefstijl- of stress gerelateerde klachten hebben.

In de praktijk blijkt dat uw medewerkers het enorm waarderen als hun werkgever online leefstijlcoaching faciliteert. Waar men vaak vanuit de privé sfeer de stap niet durft te zetten, is deze coaching nu laagdrempelig en zeer toegankelijk gemaakt. Meer dan eens scoren bedrijven die kiezen voor deze trajecten logischerwijs (zeer) hoog waar het ‘goed werkgeverschap’ betreft.

Online Leefstijlcoachtraject 6 maanden

  • Online Kennismakingsgesprek
  • Integrale Vitaliteitscheck + Leefstijl- en Voedingsanalyse
  • 6 maanden toegang tot online platform Fitmo
  • Eindevaluatie

Uw investering € 549,-
Exclusief B.T.W

Wilt u uw medewerker aanmelden voor een online coachtraject?