Kookworkshop in jouw organisatie!

Gezonde kookworkshop in jouw organisatie. Gezond leren koken zorgt voor een vitalere medewerker! Zo bleek ook tijdens de kookworkshop “Haal meer energie uit je voeding” bij de gemeente Vught. De gemeente Vught had een vitaliteitsweek georganiseerd waarbij ze een prachtige menukaart hadden gemaakt met allerlei activiteiten voor de hele week! Dit zorgt meer vitaliteit op de werkvloer!

Zoals de ervaring leert van de Vitaliteits Factory zijn de gezonde kookworkshops binnen no time volgeboekt. Eigenlijk wil iedereen wel gezonder eten maar ontbreekt vaak de inspiratie. Gemiddeld heeft men maar 9 verschillende maaltijden die ze maken en vervallen ze dus snel in routine. En wat is nu leuker dan onder werktijd inspiratie op te doen! En daarnaast ook eens op een andere manier met je collega aan het werk zijn. Wat een bijzonder groot voordeel is van de kookworkshops van de Vitaliteits Factory is dat ze relatief veel theorie bevatten en de recepten eenvoudig zijn. En het kan op elke gewenste locatie!

Zo kunnen medewerkers het geleerde gemakkelijk in de praktijk brengen en krijgt de werkgever echt een vitalere medewerker door gezonde voeding! Je bent wat je eet! Zie hieronder een leuk artikel wat is geschreven voor het bedrijfsnetwerk in Harderwijk over de (kook) workshops van Vitaliteits Factory.

Je bent wat je eet!

Deel dit bericht

Kookworkshop in jouw organisatie!