Kennismakingsworkshop Intermittent Fasting & Leefstijl

Met de kleinste veranderingen maak je vaak het grootste verschil! Je kunt dit verschil maken als je weet wat je lichaam nodig heeft.

Tijdens de kennismakingsworkshop leggen we uit wat Intermittent Fasting & Leefstijl doet voor je gezondheid. En daarnaast ga je vast een aantal aspecten van de training zelf ervaren tijdens een kookworkshop, een ademhalingssessie en een koude dip.

Tijdens deze Intermittent Fasting- & Leefstijl workshop maak je kennis met een aantal ‘hormetische prikkels’ om een fittere en krachtige versie van jezelf te ontdekken!
Het is wetenschappelijk bewezen dat je met een Intermittent Leefstijl meer energie krijgt. Daarnaast doet het wonderen voor je algehele gezondheid. Zo verbetert het je immuunsysteem, ervaar je minder stress en, heel belangrijk, je wordt er flexibeler van. In feite kun je deze leefstijl zien als een goed werkend ‘vaccin’ tegen de moderne tijd.

Hoe werkt het?
De Engelse uitdrukking: “If it does not kill you, it will make you stronger” vormt de basis van het principe van Intermittent Fasting & Leefstijl. Door jezelf aan een combinatie van zogenaamde ‘hormetische’ prikkels bloot te stellen wordt je sterker en weerbaarder, zowel fysiek als mentaal. Enkele voorbeelden van deze prikkels zijn: koude- en hittetraining, intermittent vasten, fysieke inspanning door middel van duur- en spiertrainen en speciale ademhalingstechnieken (o.a. de ‘Wim-Hof’ ademhaling). Tijdens de Intermittent Fasting- & Leefstijlweken die wij organiseren bij De Krim op Texel, zijn deze prikkels in een vaste volgorde geprogrammeerd. De specifieke voeding tijdens de training is niet alleen erg lekker maar ook vers, gevarieerd en voedend in plaats van alleen vullend. Door dit geheel te combineren kom je weer thuis bij de fitte en krachtige versie van jezelf die je graag wilt zijn!

Past de Intermittent Fasting- & Leefstijltraining bij mij?
Om je alvast kennis te laten maken met deze training kun je je nu inschrijven voor een interessante kennismakingsworkshop. We leggen je uit wat Intermittent Fasting & Leefstijl doet voor je gezondheid. En daarnaast ga je een aantal aspecten van de training zelf ervaren tijdens een kookworkshop, een ademhalingssessie en een koude dip. De workshop is erg leuk om te doen en daarnaast is het informatief en inspirerend. Je wordt alvast een klein beetje uitgedaagd om de workshop met een trots en blij gevoel te kunnen afsluiten. Er is voldoende gelegenheid om tijdens de workshop vragen te stellen.

Datum: 14 mei en 11 juni

Tijd: 10:00 tot 14:00 uur

Plaats: Lijf & Visie, Koningsweg 4, SOEST

Kosten: € 89,00

Deel dit bericht

Kennismakingsworkshop Intermittent Fasting & Leefstijl