Nieuw: BreinFitBox!

Als 80% van het werk bestaat uit coachen, trainen en (kook)workshops geven dan betekent dit in corona tijdperk dat bijna al het werk stil valt. Dát vonden wij in het begin echt heel lastig…

Wat zullen we dan gaan doen? Gaan we nog meer online coachen of kunnen we ook nog iets anders doen? Wij zagen onszelf niet dagenlang voor die laptop zitten en wilden veel liever ook af en toe iets doen, maar wat? We praatten met collega’s, vrienden en werkgevers waar zij nu tegen aanlopen met het langdurige thuiswerken. Veelal kwam naar voren dat zij het mentaal best moeilijk vinden om dagenlang voor de laptop te zitten maar niet net zo als ons geen andere keuze hebben.

Wat hebben mensen in deze periode nu nodig dachten wij? Voeding voor het brein! Want met een gezond brein houd je het langer vol achter die laptop! En daarnaast is een steuntje in de rug van de werkgever waardoor zij deze bijzondere situatie weten vol te houden en dat ze met de juiste focus het werk kunnen blijven doen ook fijn! Zo is het idee voor de BreinFitBox ontstaan! Een box met lekkere biologische producten, speciaal geselecteerd om het brein gezond te houden.

Een gezond brein heeft onder andere onverzadigde vetzuren, anti-oxidanten, polyfenolen, de juiste eiwitten en omega-3 vetzuren nodig. De BreinFitBox bevat al deze ingrediënten in optimale vorm, biologisch en onbewerkt.

Samen met een paar inspirerende recepten is dit een aardige geste om uw medewerkers te bedanken, waardering uit te spreken en hen een hart onder de riem te steken het werk vanuit de thuissituatie voort te zetten.

De BreinFitBox is beschikbaar in twee formaten en kan door heel Nederland verstuurd worden door PostNL, als brievenbuspakje en als box.

Vindt u vitaliteit net als wij belangrijk en gunt u uw medewerkers deze gezonde waardering? Stuur dan een e-mail naar info@vitaliteitsfactory.nl of bel naar 06-24778624.

 

Deel dit bericht

Nieuw: BreinFitBox!