BreinFitBox B (brievenbuspakketjes) 13,95

Deze BreinFitBox past precies door de brievenbus en bevat 4 biologische producten speciaal geselecteerd om het brein gezond te houden.

Er wordt in deze tijd veel van uw medewerkers gevraagd op het gebied van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Het is daarom juist nu extra belangrijk om goed voor uw medewerker te zorgen en vooral uw waardering te laten blijken. Bijvoorbeeld door uw medewerker een steuntje in de rug te geven.

Tegelijkertijd is het voor u ook belangrijk dat uw medewerker de huidige situatie weet vol te houden en met de juiste focus zijn werk blijft doen. Vitaliteits Factory heeft daarom een waardevol pakket samengesteld in de vorm van een BreinFitBox. Deze box bevat lekkere en biologische producten, speciaal geselecteerd om het brein gezond te houden.

Een gezond brein heeft onder andere onverzadigde vetzuren, anti-oxidanten, polyfenolen, de juiste eiwitten en omega-3 vetzuren nodig. De BreinFitBox bevat al deze ingrediënten in optimale vorm, biologisch en onbewerkt.

Samen met een paar inspirerende recepten is dit een aardige geste om uw medewerkers te bedanken, waardering uit te spreken en hen een hart onder de riem te steken het werk vanuit de thuissituatie voort te zetten.