Intermittent Leefstijl werkt!

Tegenwoordig zijn er nogal wat verstorende leefstijlfactoren. Denk bijvoorbeeld aan: verkeerde voeding, te weinig bewegen, milieuvervuiling (straling, smartphone, plastic, metalen)en verstoring van ons bioritme. Deze verstorende leefstijlfactoren zorgen ervoor dat onze algehele vitaliteit in snel tempo achteruitgaat. Veel mensen hebben last van gewichtsproblemen, een gebrek aan energie en ervaren teveel stress.

Een Intermittent Leefstijl biedt leefstijlveranderingen met positieve en natuurlijke stressprikkels om weer vitaler te worden: het werkt preventief, beschermend, genezend en het helpt te ‘her’ontdekken wat we ‘vergeten’ zijn!

Tijdens de workshop ‘Intermittent Leefstijl Werkt’ leert uw medewerker hoe je met positieve stressprikkels weer vitaler kunt worden!
In ongeveer 1,5 uur tijd leren we de deelnemers wat de positieve stressprikkels van het Intermittent Leefstijlprogramma inhouden en wat de effecten er van zijn. Ook leren we de deelnemers wat ze zelf kunnen doen in het dagelijks leven om deze positieve stressprikkels te ervaren. Op een laagdrempelige manier leren ze zichzelf uit te dagen om spelenderwijs weer vitaal te worden!

Verwachting en resultaat na deze workshop:

  • De medewerker is op de hoogte dat een intermittent leefstijl preventief, beschermend en genezend werkt op je gezondheid.
  • De medewerker is op de hoogte dat deze leefstijl laagdrempelig is en dat het de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen sterk bevordert.
  • Er is meer kennis over gezonde voeding en maaltijdfrequentie en de invloed hiervan op het dagelijks functioneren.
  • De medewerker weet nu beter wat de invloed is van stress op emotioneel, fysiek en mentaal gebied en hoe je hiermee om kunt gaan. De medewerker kan daardoor een eerste eenvoudige stap maken naar meer vitaliteit.

Tijdsduur: 1,5 uur

Uw investering is € 595,- per workshop*)
Deze workshop kan worden uitgebreid met een praktische ervaring van een of meerdere stressprikkels. Zoals bijvoorbeeld een Ademhalings- Koude- of kookworkshop. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

*) exclusief B.T.W en reiskostenvergoeding

Wilt u óók tot de meest energieke bedrijven van Nederland behoren?